♥ i and you ♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, June 26, 2011

h a n a ♥ a b o u t f o r s o m e o n e

. hana about someone 


. who is it 
. she was a girl 
. a chubby and a lazy girl
. she was cutie 


. her name is liliys zuraien binti mat saberi 
. dea seorang anak yatim 
. kenal dea time ckowla 
. location : smkdc 


. best lepak nan dea , openmind 
. giler-giler , ponteng kelas , cabut skowla 
. kapel dea nan aku same kelas 
. buad ape-ape pund bersama 


. satu hari , dea datang umahh aku 
. sampai menangis 
. ad sket pro familyy 
. so , start tu la dea stay umah aku 
. keje same-same , tulang tulang , g toyrus 
. makan , shopping , segale nye bersame 
. dea hanye tinggal umahh aku cume 1 bulan sahaje 
. pas tu dea balik duduk nan kaka dea kat pasir gudang 
. dea pund pindah ckowla 
. sedihh giler 


. tahun ney . langsung ta pernah lagi pund berjumpe 
. mase besday dea , dea ajak aku hangoud , 
. aku keje , aku minx off , bos ta bagii cam sial je 
. rindu giler kat dea 


. mase hari koko 
. aku terjumpe ex boyfriend dea 
. ex boy dea , salam kan salam dea kat aku 
. pastu, dua hari lepas tu , dea pm aku kat fb 
. dea sakap cam ney 
. ' heyy sayangku , aku rindu giler doe kat kau , kau rindu aku ta , kau na aku pindah balik sane ta ? '


. aku reply msg dea , 
. aku harap sanad dea bolehh balik kat samping aku 
. cume dea boleh layan kepale otak aku yang giler ney  

No comments:

Post a Comment